A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(): corrupt JPEG data: 65 extraneous bytes before marker

Filename: libraries/PictureMedia.php

Line Number: 42

Újabb hasznos helyekkel bővült a debreceni Waze adatbázis

Újabb hasznos helyekkel bővült a debreceni Waze adatbázis

Mint arról már korábban beszámoltunk a Waze térképszerkesztőinek és a Smart City csapatnak hála folyamatosan frissül a Waze debreceni hasznos helyeket tartalmazó adatbázisa. Aktuális cikkünkből kiderül, hogy a Waze térkép hogyan mutatja meg a legolcsóbb benzin árakat a városban.

 

„A Waze-en kívül nincs még egy ilyen integrált rendszer, amin ilyen erővel jelentkezik a közösség ereje és navigálni is lehet vele. „

 

A térképszerkesztőkkel együttműködve sikerült felvinni a debreceni térképre is az összes benzinkutat. Sokan mondhatják, hogy hisz ezt bármelyik navigációs app tudja. De a Waze más, hiszen lehetőséget ad arra, hogy magunk vigyük fel a hiányzó benzinkutat vagy az aktuális árakat. Beállíthatjuk kedvenc benzinkutunkat és az autónkhoz szükséges üzemanyag típust és ha tankolni kell akkor akár útközben is kereshetünk benzinkutat a számunkra legkedvezőbb árral.

Megint egy olyan funkció mely semmi más hasonló rendszerben nincs benne. (Itt emelném ki, hogy a Waze teljesen ingyenes!) Persze ez megint csak akkor működik, akkor lesz aktuális és naprakész, ha egyre többen kezdjük el használni a Waze-t Debrecenben is. 

Töltsd le! Írd be az árakat, ahol tudod. Ha aktuális akkor nyomd meg, hogy az árak nem változtak ezzel is hozzájárulsz ahhoz, hogy a Waze naprakész legyen Debrecenben is. Minden egyes frissítéssel pontokat gyűjthetsz, a pontok pedig visznek felfele a ranglétrán.

Ha olyan benzinkúttal találkozol, ami nincs fent a térképen, akkor vidd fel a térképszerkesztő segítségével, majd másnap add meg az árakat. Ha nem megy, akkor jelezd a térképen a hibát és írd oda, hogy hiányzó benzinkút. 

 

A benzinárak mellett a kutak szolgáltatásairól is információt kaphatunk

 

Ha érdekel, hogyan okosítható városunk és még milyen újítások lesznek Debrecen Waze térképén kövess minket Facebookon

További frissítések hamarosan! 

Hiányolsz valamit? Ötleted van? Írj nekünk:

smartcity@edc.debrecen.hu

A Waze motorja Mi vagyunk, azaz a User-ek. Minél többen használjuk, annál több hasznos információ keletkezik, és annál könnyebben juthatunk el A-ból, B-be. A Waze-ben minden arról szól, hogy egyszerre járulsz hozzá a “közös tudáshoz” és egyúttal élvezed is annak gyümölcseit.

Ha többet szeretnél megtudni a Waze-ről és a magyar közösségről látogass el a waze.hu-ra.

Alakítsuk együtt Debrecen térképét, legyetek Ti is Waze felhasználók!

A Waze ingyenesen tölthető le Android és iOS rendszerekre is.