Kapcsolat

Debrecen Smart City céljainak elérésén dolgozik csapatunk közös stratégia kidolgozásával és országos, nemzetközi partneri kapcsolatok építésével. Különböző területeken szerzett tapasztalatainkat, kapcsolatrendszerünket szeretnénk felhasználni egy mindenki számára élhető város megálmodásában és megvalósításában. 

Póser Zoltán

Ügyvezető

Üzletember nemzetközi tapasztalattal multinacionális cégeknél. Erőssége az üzleti-stratégiai gondolkodás, hálózati tőke és nemzetközi szemlélet. Debreceni közösségi lokálpatrióta. Érdeklődik a gazdaságfejlesztés, SMART City és helyi közösségépítés iránt.

Mátyus László

Smart City vezető szakértő

Hollandiában végzett közgazdászként, majd tanulmányait követően hazaköltözött Debrecenbe. A kezdetektől fogva érdeklődik az informatika iránt, több éves nemzetközi online és vezetői tapasztattal bír. Célkitűzése, hogy Debrecen felkerüljön Európa Smart City térképére és az okos megoldásoknak köszönhetően minél élhetőbb város legyen.

Papp Olivér

Smart City munkatárs

Nemzetközi gazdálkodás szakon végzett a Debreceni Egyetemen. Fontosnak tartja, hogy Debrecen még modernebb és fejlettebb európai várossá váljon. A gimnáziumtól kezdve fontos számára a közösség építése. Meggyőződése, hogy a Smart megoldások közelebb hozzák az embereket egymáshoz.

      

Lépj velünk kapcsolatba