Kapcsolat

Debrecen Smart City céljainak elérésén dolgozik csapatunk közös stratégia kidolgozásával és országos, nemzetközi partneri kapcsolatok építésével. Különböző területeken szerzett tapasztalatainkat, kapcsolatrendszerünket szeretnénk felhasználni egy mindenki számára élhető város megálmodásában és megvalósításában. 

Póser Zoltán

Ügyvezető

Üzletember nemzetközi tapasztalattal multinacionális cégeknél. Erőssége az üzleti-stratégiai gondolkodás, hálózati tőke és nemzetközi szemlélet. Debreceni közösségi lokálpatrióta. Érdeklődik a gazdaságfejlesztés, SMART City és helyi közösségépítés iránt.

Mátyus László

Smart City vezető szakértő

Hollandiában végzett közgazdászként, majd tanulmányait követően hazaköltözött Debrecenbe. A kezdetektől fogva érdeklődik az informatika iránt, több éves nemzetközi online és vezetői tapasztattal bír. Célkitűzése, hogy Debrecen felkerüljön Európa Smart City térképére és az okos megoldásoknak köszönhetően minél élhetőbb város legyen.

Puskás Dániel

Smart City munkatárs

Tősgyökeres debreceniként mindig is fontos volt számára a város fejlődése. Smart City munkatársként igyekszik az egyetemen megszerzett tudást átültetni a gyakorlatba. Megrögzött utazó és fotós.

Bagi Péter

Smart City szakértő

Mérnökinformatikus, több éves multinacionális projekt tapasztalattal. Tősgyökeres debreceniként a városi jólét a fő célja. Rengeteg energiát fektet a bonyolult folyamatok egyszerűsítésébe és automatizálásaba. Informatikusként a technológia vívmányainak segítségével törekszik az okos megoldások mindennapokban való használatára.

Mózes Márk

Smart City szakértő

Energetikai mérnökként elsődleges célja a városi energiafogyasztás veszteségeinek feltárása és kiküszöbölése, az energiatudatos gondolkodásmód terjesztése minél szélesebb körben. Szakmai tapasztalatával igyekszik Debrecen fejlődését szolgálni. Érdeklődik a közösségépítés és a fenntarthatóság iránt, a futball és az utazás szerelmese.

Lépj velünk kapcsolatba